Texas; ‘Lone Star State’

by Paul

Is this the way to Amarillo? Yes, it is!

In het noorden van Texas bezoeken we Palo Duro. Een tip die we eerder tijdens onze reis van een Texaan hebben gekregen. Het heet de Grand Canyon van Texas te zijn. Het is inderdaad mooi en de moeite waard, maar ja, heb je de echte gezien dan is dit wel een wat slap aftreksel. Of zijn wij gewoon wat verwend geraakt? Waarschijnlijk van beiden iets.

We hebben meestal op vreselijk mooie plekken gestaan, lekker in de natuur. En soms vind je gewoon geen plekje in de asfaltjungle en sta je dus gewoon tussen de trucks…. met ons daktentje helpen dan zelfs de herriestoppers niet!

Ons busje moeten we 7 juli in de haven bij Customs aanleveren. We zorgen dat we voor 4 juli (Nationale feestdag USA) een plek in de buurt van de haven gevonden hebben. Omdat we alles moeten opruimen, inpakken, schoon willen maken, nemen we maar een camping. Gelukkig past ons busje net op de plekken hier ;). 8 Juli vliegen wij terug naar Nederland. 14 Juli vertrekt de Polaris Highway Carvessel richting Zeebrugge. We kunnen mooi via vesselfinder.com volgen waar onze kanjer is. Thuis gaan we eerst 2 weken in thuisquarantaine en kunnen we rustig ‘landen’ en ‘aarden’. En alles eens op ons in laten werken….op naar nieuwe Bezielen op Wielen avonturen.

Leave a Comment